Gedurende mijn gehele loopbaan als allround timmerman ben ik geïnteresseerd geweest in het optimaliseren van projecten met betrekking op prijs, kwaliteit en efficiency. 

Na 13 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw en onderhoud heb ik, Jamie Vallen besloten om als zelfstanding timmerman te starten en mijn drang naar het ondernemerschap niet langer te onderdrukken. 

Voor mij staat kwaliteit altijd voorop. Door heldere communicatie, kwalitatieve producten en een scherpe blik ben ik in staat een kwalitatief hoogstaande service te bieden. 


Schrijf een Review!

casinovip
15-04-21 20:16:24
Femke Ebben
27-10-20 18:21:49
Wij zijn ontzettend tevreden met het werk wat Jamie bij ons op zolder geleverd heeft! Het hele dak/plafond is netjes afgewerkt, onze kachelpijp is vakkundig weggewerkt en we hebben ontzettend mooie schuifkasten onder het schuine dak om spullen in op te bergen. Het ziet er allemaal super uit. Jamie is een echte vakman en het is heel erg fijn dat hij mee denkt, ook over alles er omheen. Fijn om iemand er bij te hebben die er verstand van heeft.
Wat ons betreft voor het volgende project, zeker voor herhaling vatbaar.
Nogmaals bedankt Jamie!
Clim Nelissen
05-01-20 08:18:20
Afgelopen juni heeft Jaimie Vallen bij ons, in samenwerking met Siepdak en
Ummenthun Timmerwerken, het dak van ons net gekochte huis geheel vernieuwd, dit ivm boktor. Tijdens het vernieuwen van het dak, kwamen er nog wat onverwachtte dingen om de hoek kijken. Op dat moment staat Jaimie klaar voor de klant en denkt mee en zoekt naar oplossingen.

Het dak vernieuwen kwam voor ons als een flinke tegenslag maar doordat er op een goede manier gecommuniceerd en samen gewerkt werd, is dit hoofdstuk voor ons op een fijne manier afgesloten.

We zijn zeer tevrede met het mooie resultaat. Wat een vakwerk!
Marloes van der Linde
08-12-19 17:44:00
We kunnen niet anders zeggen dat hij een echte vakman is. We zijn mega blij met het eindresultaat. Ook heel fijn om met hem samen te werken. Bij Jamie geldt afspraak is afspraak, communicatie is altijd duidelijk en helder, en hij denkt met je mee. Een echte aanrader!!
Niek Leijsten
02-12-19 21:16:18
Erg tevreden met het resultaat van de badkamer die Jamie voor ons heeft verbouwd. Jamie heeft ons goed geadviseerd en het resultaat is prachtig.
Tonen: 5  10